Купата за съхранение "DEEP STORAGE BOWL" на EMILE HENRY получи НАГРАДАТА ЗА ИНОВАЦИИ В КУХНЯТА – CONSUMERS’ CHOICE 2022!
"В двуетапен процес, нашият продукт убеди както експертното жури, така и потребителския панел по следните критерии: функционалност, иновация, полза от продукта, дизайн, качество на материала."
Подобен успех доказва отново способността и постоянният стремеж на EMILE HENRY да удовлетворява нуждите на потребителите, като създава иновативни и безкомпромисни като качество продукти.
"DEEP STORAGE BOWL" e създадена с интелигентен дизайн и само от естествени материали. |Идеална е за съхранение на свежи продукти и е с 2 нива. Корковият капак, можете да използвате като фруктиера за плодове, а керамичната основа като място за съхранение на лук, цвекло или картофи. Под капака липсата на светлина забавя покълването, а 3-те малки дупки осигуряват нужното количество вентилация. В съчетание с изолационните свойства на корка и керамиката, керамичната купа създава условия, подобни на тези на изба, но в сърцето на вашата кухня или трапезария. Коркът поема влажността, която плодовете отделят, а също така предпазва плодовете от плодови мушици (винарки).