EMILE HENRY Кръгла форма за печене на питки

EMILE HENRY Кръгла форма за печене на питки "CROWN BAKER" - Ø 30,5 см - цвят екрю

EMILE HENRY Форма за печене на багети

EMILE HENRY Форма за печене на багети "BAGUETTE BAKER" - 39,5 х 23 см - цвят екрю

EMILE HENRY Форма за печене на багети "BAGUETTE BAKER" - 39,5 х 23 см - цвят черен

EMILE HENRY Керамична форма за печене на багета "BAGUETTE BAKER"
• Ръчно изработена от 100% естествени материали
• Устойчива на температури:
- 20º С до + 270º С
• Равномерно разпределение на топлината
• Задържа топлината на ястието по-дълго от обикновените съдове
• Висока устойчивост на надраскване 
Материал:  HR® Ceramic (High Resistance) /Високо устойчива керамика/
• Без съдържание на олово, кадмий и никел
• Външен размер вкл.дръжките:
39,5 х 23 х 10 см
• Вътрешена дължина: 37 см

• Вътрешна височина: 2,5 см

Вместимост: 3,7 литра
• Тегло: 3,7 кг
• Размери на опаковката: 59 х 25 х 30,5 см (ДхШхВ)
Тегло с опаковката: 8,45 кг
Цвят: черен
• Подходяща за: 

 

175,00 лв.
Наличност: На склад
SKU
EH-5506-79

Открийте удоволствието от печенето на хрупкави багети в керамичната форма за печене на Emile Henry.
Капакът позволява да се създаде правилната степен на влага, необходима за печене на хляб във фурната.

Дупките в капака  допринасят за образуването на тънка и хрупкава коричка - характерна за добрите френски багети.

 

Повече информация
Цвят Черен
Външна дължина/диаметър вкл. дръжките 39,5 см
Външна ширина 23 см
Външна височина вкл. капака 10 см
Вътрешна дължина/диаметър 37 см
Вътрешна височина 2,5 см
Вместимост 3,7 л
Тегло на продукта 3,36 кг
Вид на керамиката HR® Ceramic (High Resistance) / Високо устойчива керамика /
Максимална температура + 270º С
Минимална температура - 20º С
Подходящ за котлони Не
Подходящ за фурна Да
Подходящ за съдомиялна Да
Подходящ за микровълнова Да
Подходящ за фризер Да
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:EMILE HENRY Форма за печене на багети "BAGUETTE BAKER" - 39,5 х 23 см - цвят черен

Инструкции за употреба:
Преди да използвате продукта за първи път, отстранете всички етикети, ако е необходимо и с помощта на неагресивен препарат. След това почистете внимателно.

Никога не използвайте BAGUETTE BAKER  директно върху източник на топлина (газ, електричество и т.н.).

Формата за печене на багети е предназначена за използване в традиционна фурна.
Нейният керамичен капак създава правилното ниво на влажност, за да се изпекът правилно вашите багети.

Когато извадите формата от фурната, тя ще бъде изключително гореща, така че не я поставяйте в пряк контакт с нищо студено, като студена вода или студена повърхност.

Поставете я на неутрална повърхност, например дървена дъска или плат.

Ако, когато я почиствате, установите, че някои остатъци не се премахват я накиснете в гореща вода и бял оцет, преди да я поставите в съдомиялната машина.

Гаранция:

Нашата гаранция покрива всички производствени дефекти или качествени дефекти, когато продуктът се използва при нормални битови условия и в съответствие с инструкциите за грижа и употреба.

Гаранцията НЕ покрива счупвания при термичен шок или механични удари (ако е паднал, отчупен или счупен).

Как да получите най-добрите резултати:

С BAGUETTE BAKER можете да приготвите три перфектни, хрупкави багети

Приготвяне и готвене:

Пригответе тестото и го оставете да втаса в покрита купа, защитено от всякакви течения.

Можете да изпечете 3 багети с тегло до 160гр или общо 380гр тесто.

След като втаса за първи път, замесете тестото отново и го разделете на 3 части.
Оформете вашите багети и ги поставете в предвидените отвори, покрийте с капака.

Когато използвате първите няколко пъти формата за печене, не забравяйте да поръсите обилно с брашно по вътрешната повърхност.

Керамиката става естествено незалепваща с течение на времето.

Оставете тестото отново да втаса във формата. Спазвайте точното време за втасване, посочено в рецептите.
Ако го оставите да втаса твърде дълго, тестото ще втаса твърде много и маята ще се умори.

Точно преди печене направете бързи, гладки разрези на повърхността с помощта на нож за тесто.
Тези разрези позволяват на багетите да се надигнат, придавайки им традиционен вид.

Поставете BAGUETTE BAKER в предварително загрята фурна - обикновено при 240° C / 460° F

BAGUETTE BAKER поддържа перфектна степен на влажност по време на печене.