EMILE HENRY Форма за печене на мини багети "MINI - BAGUETTE BAKER"
• Ръчно изработена от 100% естествени материали
• Устойчива на температури: - 20º С до + 270º С
• Равномерно разпределение на топлината
• Задържа топлината на ястието по-дълго от обикновените съдове
• Висока устойчивост на надраскване
• Материал: HR® Ceramic (High Resistance) / Високо устойчива керамика /
• Без съдържание на олово, кадмий и никел
• За 5 бр мини багети
• Външен размер вкл.дръжките: 39 х 23 х 10,5 см
• Вътрешена дължина: 36 см
• Вътрешна ширина: 21 см
• Вътрешна височина: 3,5 см
• Тегло: 3,4 кг
• Размери на опаковката: 40 х 25 х 14 см (ДхШхВ)
• Цвят: черен
• Подходяща за:
Открийте удоволствието от печенето на хрупкави багети в керамичната форма за печене на Emile Henry. Капакът позволява да се създаде правилната степен на влага, необходима за печене на хляб във фурната.
Дупките в капака допринасят за образуването на тънка и хрупкава коричка - характерна за добрите френски багети.
Цвят | Черен |
---|---|
Външна дължина/диаметър вкл. дръжките | 39 см |
Външна ширина | 23 см |
Външна височина вкл. капака | 10,5 см |
Вътрешна дължина/диаметър | 36 см |
Вътрешна ширина | 21 см |
Вътрешна височина | 3,5 см |
Вместимост | 0,500 л |
Тегло на продукта | 3,4 кг |
Вид на керамиката | HR® Ceramic (High Resistance) / Високо устойчива керамика / |
Максимална температура | + 270º С |
Минимална температура | - 20º С |
Подходящ за котлони | Не |
Подходящ за фурна | Да |
Подходящ за съдомиялна | Да |
Подходящ за микровълнова | Да |
Подходящ за фризер | Да |
Инструкции за употреба:
Преди да използвате продукта за първи път, отстранете всички етикети, ако е необходимо и с помощта на неагресивен препарат. След това почистете внимателно.
Никога не използвайте MINI-BAGUETTE BAKER директно върху източник на топлина (газ, електричество и т.н.).
Формата за печене на багети е предназначена за използване в традиционна фурна. Нейният керамичен капак създава правилното ниво на влажност, за да се изпекът правилно вашите багети.
Когато извадите формата от фурната, тя ще бъде изключително гореща, така че не я поставяйте в пряк контакт с нищо студено, като студена вода или студена повърхност. Поставете я на неутрална повърхност, например дървена дъска или плат.
Ако, когато я почиствате, установите, че някои остатъци не се премахват я накиснете в гореща вода и бял оцет, преди да я поставите в съдомиялната машина.
Гаранция:
Нашата гаранция покрива всички производствени дефекти или качествени дефекти, когато продуктът се използва при нормални битови условия и в съответствие с инструкциите за грижа и употреба.
Гаранцията НЕ покрива счупвания при термичен шок или механични удари (ако е паднал, отчупен или счупен).
Как да получите най-добрите резултати:
С MINI-BAGUETTE BAKER можете да приготвите пет перфектни, хрупкави мини багети
Пригответе тестото и го оставете да втаса в покрита купа, защитено от всякакви течения.
След като втаса за първи път, замесете тестото отново и го разделете на 5 части. Оформете вашите багети и ги поставете в предвидените отвори, покрийте с капака.
Когато използвате първите няколко пъти формата за печене, не забравяйте да поръсите обилно с брашно по вътрешната повърхност.
Керамиката става естествено незалепваща с течение на времето. Оставете тестото отново да втаса във формата. Спазвайте точното време за втасване, посочено в рецептите.
Ако го оставите да втаса твърде дълго, тестото ще втаса твърде много и маята ще се умори.
Точно преди печене направете бързи, гладки разрези на повърхността с помощта на нож за тесто.
Тези разрези позволяват на багетите да се надигнат, придавайки им традиционен вид.
Поставете MINI-BAGUETTE BAKER в предварително загрята фурна - обикновено при 240° C / 460° F
MINI-BAGUETTE BAKER поддържа перфектна степен на влажност по време на печене.
ПОДХОДЯЩ ЗА: