EMILE HENRY Керамична форма за печене на хляб/чабата "CIABATTA BAKER"
• Ръчно изработена от 100% естествени материали
• Устойчива на температури: - 20º С до + 270º С
• Равномерно разпределение на топлината
• Задържа топлината на ястието по-дълго от обикновените съдове
• Висока устойчивост на надраскване
• Материал: HR® Ceramic (High Resistance) / Високо устойчива керамика /
• Без съдържание на олово, кадмий и никел
• Външен размер вкл.дръжките: 39 х 23 х 10,5 см
• Вътрешен размер: 36 х 21 х 3,5 см
• Вместимост: 1,2 литра
• Тегло: 3,4 кг
• Размери на опаковката: 40 х 25 х 14 см (ДхШхВ)
• Цвят: червен
• Подходяща за:
Традиционен италиански домашен хляб!
Този хляб е основен продукт за всички, които обичат зехтина.
Той е обичан заради меката вътрешност и леко хрупкава коричка.
Чабата (Ciabatta) е класически италиански хляб, приготвен от нискомаслено и много тънко тесто, което му придава уникална влажна текстура, мека вътрешност и уникален вкус.
Благодарение на Ciabatta Baker, питките (до 250 g всяка) са с перфектна форма, а куполният капак помага да се контролира нивото на влажност, за да се осигури хрупкава коричка, а вътрешността да остане влажна и пухкава.
Цвят | Червен |
---|---|
Външна дължина/диаметър вкл. дръжките | 39 см |
Външна ширина | 23 см |
Външна височина вкл. капака | 10,5 см |
Вътрешна дължина/диаметър | 36 см |
Вътрешна ширина | 21 см |
Вътрешна височина | 3,5 см |
Вместимост | 1,2 л |
Тегло на продукта | 3,4 кг |
Вид на керамиката | HR® Ceramic (High Resistance) /Високо устойчива керамика/ |
Максимална температура | + 270º С |
Минимална температура | - 20º С |
Подходящ за котлони | Не |
Подходящ за фурна | Да |
Подходящ за съдомиялна | Да |
Подходящ за микровълнова | Да |
Подходящ за фризер | Да |