EMILE HENRY Форма за печене на чабата

EMILE HENRY Форма за печене на чабата "CIABATTA BAKER" - 39 х 23см - цвят червен

EMILE HENRY Форма за печене на чабата

EMILE HENRY Форма за печене на чабата "CIABATTA BAKER" - 39 х 23см - цвят черен

EMILE HENRY Форма за печене на чабата "CIABATTA BAKER" - 39 х 23см - цвят екрю

EMILE HENRY Керамична форма за печене на хляб/чабата "CIABATTA BAKER"
Ръчно изработена от 100% естествени материали
Устойчива на температури: - 20º С до + 270º С
Равномерно разпределение на топлината
Задържа топлината на ястието по-дълго от обикновените съдове
Висока устойчивост на надраскване
Материал: HR® Ceramic (High Resistance) / Високо устойчива керамика /
Без съдържание на олово, кадмий и никел
Външен размер вкл.дръжките: 39 х 23 х 10,5 см
Вътрешен размер: 36 х 21 х 3,5 см
Вместимост: 1,2 литра
Тегло: 3,4 кг
Размери на опаковката: 40 х 25 х 14 см (ДхШхВ)
Цвят: екрю
Подходяща за: 

199,00 лв.
Наличност: На склад
SKU
EH-5502-50

Традиционен италиански домашен хляб!
Този хляб е основен продукт за всички, които обичат зехтина.
Той е обичан заради меката вътрешност и леко хрупкава коричка.
Чабата (Ciabatta) е класически италиански хляб, приготвен от нискомаслено и много тънко тесто, което му придава уникална влажна текстура, мека вътрешност и уникален вкус.
Благодарение на Ciabatta Baker, питките (до 250 g всяка) са с перфектна форма, а куполният капак помага да се контролира нивото на влажност, за да се осигури хрупкава коричка, а вътрешността да остане влажна и пухкава.

Повече информация
Цвят Екрю
Външна дължина/диаметър вкл. дръжките 39 см
Външна ширина 23 см
Външна височина вкл. капака 10,5 см
Вътрешна дължина/диаметър 36 см
Вътрешна ширина 21 см
Вътрешна височина 3,5 см
Вместимост 1,2 л
Тегло на продукта 3,4 кг
Вид на керамиката HR® Ceramic (High Resistance) /Високо устойчива керамика/
Максимална температура + 270º С
Минимална температура - 20º С
Подходящ за котлони Не
Подходящ за фурна Да
Подходящ за съдомиялна Да
Подходящ за микровълнова Да
Подходящ за фризер Да
Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация