EMILE HENRY Подаръчен сет аксесоари за пица от две части

EMILE HENRY Подаръчен сет аксесоари за пица от две части

EMILE HENRY Елипсовидна форма за печене на хляб

EMILE HENRY Елипсовидна форма за печене на хляб "ARTISAN BREAD BAKER" - 34 х 22 х 15 см - цвят черен

EMILE HENRY Форма за печене на хляб "BREAD LOAF BAKER" - цвят червен

EMILE HENRY Керамична правоъгълна форма за печене на хляб "BREAD LOAF BAKER"
Ръчно изработена от 100% естествени материали
Устойчива на температури: - 20º С до + 270º С
Равномерно разпределение на топлината
Задържа топлината на ястието по-дълго от обикновените съдове
Висока устойчивост на надраскване 
Материал:  HR® Ceramic (High Resistance) /Високо устойчива керамика/
Без съдържание на олово, кадмий и никел
 Външен размер вкл.дръжките: 28 х 13 х 12 см
Вътрешена дължина: 22 см
Вътрешна височина: 7 см
Вместимост: 2,21 литра
Тегло: 2,06 кг
Цвят: червен
Подходяща за: 

 

149,00 лв.
Наличност: Изчерпано количество
SKU
EH-5504-34

Формата за печене на хляб ви позволява да печете всички видове домашен хляб (бял, ръжен, пълнозърнест, зеленчуков, царевичен и т.н.), с хрупкава коричка и мек отвътре.
Формата с капак от керамика, създава перфектното ниво на влажност.
Капакът има дупки, които помагат за бухване на тестото и  за да се получи хрупкава златиста коричка навсякъде
Ребрата на дъното на формата  предотвратяват залепването на хляба. 

 

Повече информация
Цвят Червен
Външна дължина/диаметър вкл. дръжките 28 см
Външна ширина 13 см
Външна височина вкл. капака 12 см
Вътрешна дължина/диаметър 22 см
Вътрешна височина 7 см
Вместимост 2,21 л
Тегло на продукта 2,06 кг
Вид на керамиката HR® Ceramic (High Resistance) / Високо устойчива керамика /
Максимална температура + 270º С
Минимална температура - 20º С
Подходящ за котлони Не
Подходящ за фурна Да
Подходящ за съдомиялна Да
Подходящ за микровълнова Да
Подходящ за фризер Да
Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Инструкции за употреба:
Преди да използвате продукта за първи път, отстранете всички етикети, ако е необходимо и с помощта на неагресивен препарат. След това почистете внимателно.

Никога не използвайте BREAD LOAF BAKER  директно върху източник на топлина (газ, електричество и т.н.).

Формата за печене на хляб е предназначена за използване в традиционна фурна.
Нейният керамичен капак създава правилното ниво на влажност, за да се изпече правилно вашият хляб.

Когато извадите формата за хляб от фурната, тя ще бъде изключително гореща, така че не я поставяйте в пряк контакт с нищо студено, като студена вода или студена повърхност.

Поставете я на неутрална повърхност, например дървена дъска или плат.

Ако, когато я почиствате, установите, че някои остатъци не се премахват я накиснете в гореща вода и бял оцет, преди да я поставите в съдомиялната машина.

Гаранция:

Нашата гаранция покрива всички производствени дефекти или качествени дефекти, когато продуктът се използва при нормални битови условия и в съответствие с инструкциите за грижа и употреба.

Гаранцията НЕ покрива счупвания при термичен шок или механични удари (ако е паднал, отчупен или счупен).

Как да получите най-добрите резултати:

С BREAD LOAF BAKER можете да приготвите всички видове домашен хляб (пшеничен хляб, без глутен, ръжен хляб и др.) с коричка отвън и мека вътрешност.

Приготвяне и готвене:

Пригответе тестото си за хляб и го оставете да втаса в покрита купа, защитено от всякакви течения.
Намажете с мазнина основата на формата - отдолу и отстрани и я поръсете 
с брашно.

След първото втасване, отстранете въздуха от тестото, като го замесите отново, след което го поставете във формата и покрийте с капака.

Оставете тестото да втаса за втори път.

Обемът, който достига по време на второто втасване, ще бъде и окончателният размер на вашия хляб.
Точно преди печене, намажете повърхността с вода.

Покрийте с капака.

Температурата на фурната трябва да е малко по-ниска от тази на традиционния хляб: 220-230° C / 425-450° F / Газ 7-8 макс/

Малките отвори в основата и капака ще позволят на въглеродния диоксид да излиза по време на печене, като същевременно ще се запази високо ниво на влажност.
Това ще доведе до изпичането на прекрасен хляб с хрупкава коричка.